Despre mine

Despre mine, Alex Stancu, un entuziast al aventurilor pe două roți și al senzațiilor tari din lumea sporturilor cu motor.

În vârstă de 44 de ani, am dedicat o bună parte a vieții mele pasiunilor ciclismului și competițiilor auto. Mă găsești pe trasee de munte alături de echipa NoMad MeridaCST, unde pedalam cu bucurie și determinare, și, totodată, în culisele organizării unor evenimente marcante în lumea mountain biking-ului, precum Prima Evadare și TBT Race.

Ciclismul a intrat în viața mea în 2008, iar de atunci fiecare pedalare a devenit o călătorie captivantă, plină de provocări și satisfacții. Cu participări la numeroase competiții de mountainbike și ciclism de șosea, am descoperit bucuria explorării și a depășirii limitelor pe două roți.

Paralel cu această pasiune pentru biciclete, am găsit o altă sursă de adrenalina în sporturile cu motor. Cursele de mașini și kartingul au devenit un alt teren de joc în care am sărit în șa cu pasiune și am reușit să obțin rezultate notabile în competiții de timeattack și anduranță. În 2018, am fost onorat să câștig campionatul de timeattack Rotac clasa Tuned, o victorie care a marcat ani de muncă, devotament și dedicație.

Pe lângă pasiunile mele, am decis să împărtășesc această călătorie într-un mod mai personal și autentic, așa că am creat acest blog. Aici, vei găsi nu doar rezultatele competițiilor și aventurile pe bicicletă, ci și gândurile mele, povestiri din culisele evenimentelor și poate chiar sfaturi pentru cei care împărtășesc aceleași pasiuni. Blogul meu este un loc unde pasionații de ciclism și motorsport se pot conecta și împărtăși experiențe. Te invit să te alături călătoriei mele și să descoperi împreună cu mine fascinantul univers al pedalatului și motorsportului.